Literatuur, Harry Palmer, Avatar boeken, inzicht, leven vanuit vrije wil, ReSurfacing
Literatuur | Bestellen
Harry Palmer, de grondlegger van Avatar®, heeft een aantal boeken over Avatar geschreven. Via onderstaand formulier kun je ze bij mij bestellen. Natuurlijk kun je indien gewenst ook bij de boekhandel terecht.

Dit zijn de titels die voorhanden zijn:

Leven vanuit vrije wilLeven vanuit vrije wil
De ontdekking en ontwikkeling van Avatar

A.W. Bruna, Utrecht 1995, 1998, 1999
ISBN 90-229-8431-1 (3e druk)
Vertaling van: Living Deliberately
Winkelprijs: € 12,50

“Als er door het lezen van dit boek enkele ongrijpbare veranderingen ontstaan in jouw idee over wat mogelijk is, dan ben ik tevreden.” - Harry Palmer
In dit boek beschrijft Harry Palmer hoe hij tot de ontdekkingen is gekomen die aan de basis liggen van de door hem ontwikkelde Avatar training. Een persoonlijk verslag van een zoektocht naar een zinvol bestaan, die resulteerde in de wonderlijke eenvoud die vaak ‘verlichting’ wordt genoemd.
In het tweede deel van het boek vertaalt Harry zijn persoonlijke ontdekkingen naar inzichten over onze werkelijkheid, en over de manieren waarop wij gewend zijn met die werkelijkheid om te gaan. Hij laat hier zien dat we met ons bewustzijn tot veel meer in staat zijn dan we normaal voor mogelijk houden.
In het derde en laatste deel wordt de ontwikkeling beschreven vanaf de allereerste Avatar training en in welke richting die weg verder gaat. Met als inzet: het creëren van een verlichte planetaire samenleving.

 

Avatar boeken, inzicht, leven vanuit vrije wil, ReSurfacing

ReSurfacing® Technieken om bewustzijn te verkennenReSurfacing®
Technieken om bewustzijn te verkennen

Wizardry Uitgevers, Amsterdam 1996
ISBN 90-802946-1-6
Vertaling van: ReSurfacing® , techniques for exploring consciousness
Winkelprijs: € 15,-

ReSurfacing® gaat over jezelf losmaken uit oude creaties zodat je weer opgaat in gewaarzijn. Het is een proces, een natuurlijk gebeuren, waarin je jezelf aan jezelf onthult. Als beloning krijg je nieuwe inzichten en nieuwe realisaties over hoe jouw leven werkt - of waarom het niet werkt.
Dit boek bevat, naast inspirerende leesteksten, een 30-tal eenvoudige oefeningen die je op verschillende manieren kunt gebruiken om je eigen bewustzijn te verkennen.

In de ReSurfacing® workshop wordt dit boek als leidraad gebruikt en krijg je begeleiding bij alle oefeningen die erin staan. Met elke keer weer het verrassende resultaat, dat er meer te beleven valt in en met je bewustzijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.
Het boek is ook geschikt voor zelfstudie, al is het bij veel oefeningen prettig om in een groep, of ten minste met een coach te werken.

Bestelformulier:
Bedrijfsnaam  
Voornaam  
Achternaam spacer
     
Adres  
Postcode  
Woonplaats  
     
Telefoonnummer  
Mobiel nummer  
E-mailadres  
     
X   Leven vanuit vrije wil
X   ReSurfacing®